www.mimt.gov.ir وزارت صنعت معدن و تجارت

www.maj.ir وزارت جهاد کشاورزی

www.isiri.org سازمان ملی استاندارد ایران

fdo.behdasht.gov.ir  سازمان غذا و دارو

www.gtc-portal.com شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران

www.nnftri.ac.ir انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

www.itsr.ir موسسه مطالعات وپژوهشهای بازرگانی

www.mpgh.ir مرکز پژوهش های غلات

www.iranflour.com کانون انجمن های صنفی آرد ایران

www.ifif.ir کانون صنایع غذایی ایران

www.negahehasti.com ماهنامه نگاه هستی

www.igc.int شورای بین المللی غلات

www.uswheat.org

www.iaom.info

www.worldgrain.com

www.millingandgrain.com

کتابخانه

کوششی به منظور ایجاد نگرش مشترک در هسته خود کفایی – تحقیقاتی صنایع آرد و نان

دکتر حسین یزدجردی – شادروان دکتر محسن یزدجردی   شهریور ١۳٦۷

 

عوامل مطلوب در تولید فرآورده های ماکارونی

دکتر حسین یزدجردی آبان ماه ١۳٦۷

 

ارزش غذایی آرد گندم با تاکید بر تاثیر درجه استخراج

مهندس خسرو احمدزاده شاد – دکتر حسین یزدجردی اردیبهشت ١۳٦٨

 

درصد استخراج آرد و اثر آن بروی ارزش غذایی نان

مهندس محمد سمیعی خرداد ١۳٦٨

 

ناخالصی های گندم و چگونگی عملیات بوجاری در جریان آرد سازی

مهندس محمد سمیعی – دکتر حسین یزدجردی  اردیبهشت ١۳٦٩

 

سیر تکاملی نان در جهان

دکتر ناصر رجب زاده – مهندس محمد سمیعی اسفند ١۳٦٩

 

گندم – آرد – نان

جعفر ایزد یار – مهندس محمد سمیعی – دکتر حسین یزدجردی فروردین ١۳٧۴

 

کیفیت گندم های ایران

مهندس محمد سمیعی شهریور ١۳٨۳

 

 

ارزیابی صنعت آرد کشور و تحلیل هزینه های غنی سازی

دکتر حسین یزدجردی ١۳٨۴

 

مروری بر طرح های مرتبط با اصلاح وضع آرد و نان در کشور

مهندس محمد سمیعی آبان